Verkkokaupan tuotteita myy Maja Style Oy 3263288-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta tai jokin askarruttaa mieltäsi, otathan yhteyttä meihin: hello@majastyle.fi

Käsittelemme ja toimitamme tilauksen 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Kampanja-aikoina (lanseeraukset, pyhäpäivät tai kampanjat) toimitusajat saattavat hieman venyä. Mikäli toimitus viivästyy, niin otamme sähköpostilla yhteyttä mahdollisimman pian.

Toimituskuluihin sisältyy posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan tilausta tehdessä. Mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseen, ota yhteyttä hello@majastyle.fi. Postikuluihin vaikuttaa sekä tilauksen paino että tilavuus. Postikulut määräytyvät kuljetusliikkeen voimassaolevien hintojen mukaan. Postikulut alkaen 3,90 euroa. Tarjoamme ilmaiset postikulut yli 150 euron tilauksiin. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15 euroa.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajan ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttimaksulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksutavat Paytraililla:
• Verkkopankkimaksu: OP, Nordea, Handelsbanken, Osuuspankki, Säästöpankki, Danske Bank, Oma SP, POP Pankki, Aktia, Ålandsbanken ja S-Pankki
• Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express
• Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto
 Lasku- ja osamaksupalvelu: Walley, Jousto ja OP Lasku

Tuotereklamaatiot

Tilauksen mukana toimitetaan tilausvahvistus. Tämä toimii kuittina ja takuutodistuksena. Mahdollisissa tuotereklamaatioissa tulee olla yhteydessä hello@majastyle.fi Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Tuotteiden vaihto on maksuton. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli myyntikelpoisia ja käyttämättömiä. Palautathan tuotteen alkuperäispakkauksessa. Palautuksista perimme palautuskuluja 5,90 euroa lähetystä kohden. Ulkomaan tilauksissa asiakas vastaa palautuskuluista. Palautusten maksut hoituvat Paytrailin kautta. Tilimaksuissa Paytraililta tulee sähköpostipyyntö tilinumerosta, jonka jälkeen rahat palautuvat tilille muutaman arkipäivän kuluessa. Luottokortilla maksettaessa raha palautuu suoraan kyseiselle kortille. Voit lähettää palautettavat ja vaihdettavat tuotteet meille asiakaspalautuksena alla olevaan osoitteeseen. Täytäthän tilauksen mukana tulleen vaihto- ja palautuslomakkeen, jotta vaihtojen ja palautusten käsittely olisi mahdollisimman nopeaa. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua paketin vastaanotosta. Mikäli tuote on käytön johdosta myyntikelvoton, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta. 

Palautusohjeet

Liitä palautuksen mukaan palautuslomake täytettynä, josta selviää tilauksennumero, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, tilinumerosi ja palautuksen syy. Palautuksessa käytetään samaa kuljetusliikettä, kuin tilauksessa. Palautuksissa käytämme maksunvälittäjä Checkoutin palautustoimintoa.

Posti

Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteeseen. Kirjoita lähetyksen päälle Maja Style ja palautustunnus XXXX Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautuksista perimme palautuskuluja 5,90 € / lähetys. Hyvittäessämme rahat palautetuista tuotteesta, vähennämme tästä palautettavasta summasta palautuskulut. Tuotteen vaihtamisesta esim toiseen kokoon tai viallisesta tuotteesta emme peri palautuskuluja.

Noutamattomat paketit

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palauttaminen. Jos asiakas ei nouda pakettiaan 14 päivän kuluessa, paketti lähetetään takaisin. Noutamattomista paketeista perimme toimituskustannukset. Maksu koostuu toimitus-, uudelleenvarastointi ja muiden kulujen todellisista kustannuksista. Summa vähennetään asiakkaalle suoritettavasta maksunpalautuksesta. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen hello@majastyle.fi Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Kampanjoiden aikana pidätämme oikeuden toimitustapojen muutokseen. Ilmaisen postituksen kampanjoissa pidätämme oikeuden edullisimpaan postitustapaan. Ilmaisten postikulujen etu kumoutuu, mikäli asiakas palauttaa osan tilauksesta niin, että hänelle jäävien tuotteiden yhteishinta jää alle kampanjassa määrätyn summan. Tässä tilanteessa palautettavasta hyvityksestä vähennetään edullisin vastaavan paketin kuljetusmaksu.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maja Style käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Pohjanpolku 1, 1.6.2022 Maja Style, Anna Pylsy