Luova tauko enemmän kuin brändi – se on elämys, joka yhdistää ihmisiä kauneuden ympärille sisältömarkkinoinnin ja tapahtumien keinoin.

 

Olemme täyden palvelun luova toimisto ja tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän markkinoinnin ja luovan suunnittelun palveluja, niin paikallisesti kuin etänäkin. Olemme luova kumppanisi, joka yhdistää luovuuden, strategisen suunnittelun ja toteutuksen niin, että saavutamme sinun unelma-asiakkaasi. Vapauta siis kallisarvoista aikaa ja ulkoista osaaminen meille. Meille luova suunnittelu ja markkinointi ovat maanläheistä, aitoa ja laadukasta tekemistä yhdessä, joten jos kaipaat apua brändin kirkastamiseen, tapahtuman järjestämiseen tai sisältömarkkinointiin, niin älä epäröi hetkeäkään vaan pyydä meidät avuksesi.

 

Tahdomme auttaa sinua luovalla matkallasi.

 

 

1. Brändin kirkastus, sisältömarkkinointi:

 

Olemme luova kumppanisi jos kaipaat apua brändisi kirkastamiseen tai stailattuihin brändikuviin. Visuaalisuus on vahvuutemme, joten tuotamme laadukasta sisältöä useisiin eri tarpeisiisi: hakukoneoptimoidut tekstit, kuvat, videot ja graafinen suunnittelu niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaan. Sisältöä, jotka auttavat sinua nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme myös mentorointia aiheiden parissa.

 

2. Tapahtumat ja workshopit:

 

Ainutlaatuisia ja merkityksellisiä kokemuksia. Suunnittelemme ja toteutamme luovia tapahtumia, pr- ja pop-up -tilaisuuksia, näkyviä tuotelanseerauksia ja yritysten esteettisiä virkistyspäiviä. Järjestämme myös tiimityöskentelyä parantavia workshoppeja kuten luovia työpajoja, jotka vahvistavat yhteenkuuluvuutta sekä työhyvinvointia. Tapahtuma räätälöidään aina sinun brändisi ja tavoitteiden mukaisesti.

 

3. Oppaat:

 

Oppaat luovaan työskentelyyn.

 

4. Kaupalliset yhteistyöt ja podcast

 

Haluatko lisänäkyvyyttä tuotteillesi tai palveluille? Teemme kolmen tilin voimin livejä sekä feed ja story nostoja. Teemat pyörivät luovan työn, kodin, sisustuksen ja lifestylen parissa. Lisäksi etsimme koko ajan uusia yhteistyökumppaneita osaksi Luova tauko -podcastiimme. Lähetämme mediakortin, josta näette katselukerrat sekä seuraajamäärät.